Menu
chef’s menu
DE PRIJS VOOR DRIE- OF VIERGANGEN IS 41,50 OF 49,50
VOOR
Gepekelde zalm
Venkel, dille, safraan-limoenmayonaise, knapperige kappertjes
TUSSEN
Tartaar van wortel
Gerookte buratta, geroosterde mais, knapperige tuinbonen
HOOFD
Diamanthaas
Lavendeljus, seizoensgroenten, maischowder
NA
Perencake
Pastinaak, tartaar van gepocheerde peer, gel van bleekselderij, roomijs van zoethout en een schuim van witte chocolade en pastinaak
Vaste menu’s
We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen
Let op: de wisselende menu’s op onze website zijn enkel een indicatie en kunnen per dag verschillen. Wij behouden het recht om gerechten te wijzigen of te vervangen op basis van beschikbaarheid en verse ingrediënten. Onze gerechten bevatten allergenen, deze staan niet altijd op de site. Voor meer informatie over allergenen en mogelijkheden binnen ons menu kunt u contact opnemen.