OPNIEUW GENIETEN VAN HET OUDE BADHUIS

Het Badhuis zit in een prachtig hoekpand, gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Het is in 1927 ontworpen door Petrus Johannes Houtzagers als volksbadhuis.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De historie van het pand is nog steeds goed terug te zien in het restaurant. De originele gouden letters staan weer op de gevel. De voormalige wachtkamers van het Badhuis zijn nu privéruimtes voor kleine gezelschappen. Het interieur van het gehele restaurant is geïnspireerd op de Amsterdamse School-stijl.Vroeger werd er door de badmeester na een kwartier al op de deuren gebonkt: “Afdrogen, aankleden, opschieten! Schoner worden jullie toch niet.”

Uiteraard zijn jullie nu veel langer dan ‘t kwartiertje welkom in Restaurant Badhuis. Blijf gerust de hele dag, en een handdoek heb je niet meer nodig!

Proef de sfeer in de voormalige wachtkamers.

Reserveer onze prachtige wachtkamers voor een besloten gelegendheid. Vergaderlunches, verjaardagen en zakelijke diners, alles is mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Controlestrookje voor ‘Een Sproeibad’ à 6 cent (op vrijdag en zaterdag 9 cent) in het Badhuis Willem van Noortplein te Utrecht uit archief Gemeente Utrecht. Bekijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proef de sfeer in Het restaurant

Ervaar het vernieuwde historische pand met een heerlijke lunch, borrel of diner. Voor lunch en diner kunt u reserveren. Komt u gezellig een borrel doen? Hiervoor is reserveren niet nodig. We zien u graag snel!

Maandag vanaf 15:00
Dinsdag - Zondag vanaf 11:00
Willem van Noortplein 19
3514 GK Utrecht