Vacatures

Badhuis

Welkom bij restaurant Het Badhuis, een culinair paradijs net buiten het centrum van Utrecht! Bij ons draait alles om teamwork, gezelligheid en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste teamleden die samen met ons de ultieme culinaire beleving willen creëren voor onze gasten.

Bij Het Badhuis staat passie voor het vak centraal en streven we ernaar om iedere gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Als onderdeel van ons team maak je deel uit van een hechte groep collega’s die hun liefde voor de horeca delen. Samen zetten we alles op alles om onze gasten te verwennen en te laten genieten van verrassende smaken en gezellige sferen. Ben jij klaar om deel uit te maken van het leukste en gezelligste restaurant van Utrecht? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons bruisende team!

Keuken

Chef: 
Wij zoeken: Wij zoeken een creatieve chef met goede organisatievaardigheden voor ons restaurant in Utrecht. Jij zorgt voor een geweldige executie van het lunch en dinermenu, met veel ruimte voor eigen inbreng.
Wij bieden: 40 u per week, mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingsmogelijkheden, professioneel team, prettige werksfeer.

Zelfstandig werkend kok:
Wij zoeken: Passie voor de Franse keuken, gedreven, kwaliteit hoog in het vaandel, verantwoordelijkheidsgevoel, leergierig.
Wij bieden: 40 u per week, mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingsmogelijkheden, professioneel team, prettige werksfeer.

Stuur je motivatie en CV naar pieter@restaurantbadhuis.nl en wij nemen contact met je op.

 

Bediening

Fulltime:
Wij zoeken: Ervaring in de horeca, leidinggevende capaciteiten, teamplayer, Kennis/ interesse in wijnen, gastvij, flexibel.
Wij bieden: 40u per week, doorgroei mogelijkheden, opleidingsmogelijkheden, professioneel, enthousiast team, verantwoordelijkheden.

Parttime:
Wij zoeken: Horeca ervaring, gastvrij, flexibel, interesse in wijnen (geen pre, alles is te leren!), teamplayer.
Wij bieden: 1 tot 3 dagen per week, opleidingsmogelijkheden, professioneel en gezellig team.

Stuur je motivatie en CV naar pieter@restaurantbadhuis.nl en wij nemen contact met je op.

 

Maandag vanaf 15:00
Dinsdag - Zondag vanaf 11:00
Willem van Noortplein 19
3514 GK Utrecht